Chcete slevu 3% na celý nákup po celý rok? Klikněte na Přihlášení a proveďte REGISTRACI. Děkujeme a těšíme se na Váš nákup.

Dosáhněte dokonalého účesu.

Dosáhněte dokonalého účesu: Správná péče o vlasy s lakem SYOSS MAX HOLD HAIRSPRAY

Krásné a zdravé vlasy jsou vizitkou každého člověka a pečlivá péče o ně je klíčová pro zachování jejich lesku a vitality. S lakem SYOSS MAX HOLD HAIRSPRAY máte k dispozici výkonný produkt, který vám pomůže dosáhnout dokonalého účesu a dlouhotrvající fixace. Zde je návod, jak správně pečovat o vaše vlasy s tímto úžasným lakem:

  1. Volba správného výrobku:
  • SYOSS MAX HOLD HAIRSPRAY je vhodný pro všechny typy vlasů a nabízí megasilnou fixaci, která zajišťuje dlouhotrvající účes i za nepříznivých podmínek.

 

  1. Použití před stylingem:
  • Před použitím laku SYOSS MAX HOLD HAIRSPRAY si vlasy umyjte a ošetřete vhodnými vlasovými produkty, jako jsou šampony a kondicionéry. Důkladně osušte vlasy ručníkem nebo fénem.

 

  1. Aplikace laku:
  • Před použitím laku SYOSS MAX HOLD HAIRSPRAY protřepejte lahvičku a postříkejte suché nebo mírně vlhké vlasy z vzdálenosti asi 30 cm. Ujistěte se, že rovnoměrně pokryjete celou hlavu.

 

  1. Styling vlasů:
  • Po aplikaci laku SYOSS MAX HOLD HAIRSPRAY pokračujte ve stylingu vlasů podle vašich preferencí. Vytvořte požadovaný účes a ujistěte se, že lze vlasům vytvořit požadovanou strukturu a tvar.

 

  1. Fixace účesu:
  • Po dokončení stylingu použijte lakový SYOSS MAX HOLD HAIRSPRAY znovu k fixaci účesu. Postříkejte vlasy z vzdálenosti asi 20-30 cm, abyste zajistili pevnou fixaci bez zatížení vlasů.

 

  1. Dodržování bezpečnostních pokynů:
  • Při používání laku SYOSS MAX HOLD HAIRSPRAY dodržujte pokyny uvedené na obalu výrobku. Vyvarujte se kontaktu s očima a udržujte výrobek mimo dosah dětí.

 

Důležité tipy:

  • SYOSS MAX HOLD HAIRSPRAY poskytuje silnou fixaci a dlouhotrvající účes, ale přesto je snadno odstranitelný při mytí vlasů.
  • Pro dodatečný objem a texturu můžete použít lak SYOSS MAX HOLD HAIRSPRAY při foukání vlasů fénem.
  • Vyzkoušejte různé styly a účesy s lakovým SYOSS MAX HOLD HAIRSPRAY a objevte možnosti, které vám tento výkonný produkt nabízí.

S lakem SYOSS MAX HOLD HAIRSPRAY můžete dosáhnout dokonalého účesu a být připraveni na každou příležitost. Sledujte tyto tipy a užijte si krásné a stylové vlasy každý den!

Další produkty naleznete zde